O afacere nu se va dezvolta și nu va crește peste noapte, dar cu planul și acțiunea potrivită, cu siguranță, se poate ajunge exact în locul unde vă doriți să fiți.

 Indiferent de afacerea pe care o porniți, trebui să știți două lucruri înainte de a începe:

Destul de important și eficient pentru început este să fii realistic în ceea ce privește obiectivele setate, astfel încât să vă puteți petrece timpul oferind servicii de calitate și să puteți construi cu adevărat o afacere durabilă.

În ceea ce privește Major SEO Business Tasks/Sarcini, acestea implică clientul real, ceea ce înseamnă că toată atenția va fi pe #menținerea afacerii, care implică munca clientului; comunicarea cu viitorii clienți, modalitățile de plată cu facturare, gestionarea echipei (dacă vă decideți să obțineți ajutor suplimentar pentru oricare din sarcinile implicate în afacere).  Un alt task/sarcină este #marketing/dezvoltarea afacerii,unde peste 25% din timpul acordat online trebuie să se încadreze în categoria de marketing și dezvoltare economică, cu atât mai mult cu cât trebuie să vă axați pe găsirea clienților și menținerea acestora (comunicând cu ei, servindu-i), odată cu crearea de conținut pentru site și materiale de marketing.

 


                    Cine va gestioana procesul de lucru?

  1. Tu – prin urmare alegi să faci toată munca singur;
  2. Echipa ta – poți alege să ai o echipă sau o altă persoană pe care ai angajat-o ca asistent (virtual) sau poate o companie, care se va ocupa de întreaga afacere;
  3. Tu & Echipa – unde se poate face o balanță între cele două părți, tu faci anumite sarcini și angajezi pe cineva să îndeplinească alte sarcini, urmând să finalizați procesul împreună.

Astfel, puteți alegi ce abordare este mai benefică pentru voi și afacere.

Dar este un fapt destul de important care trebuie pus în aplicare și anume să petreceți timp pentru a realiza training-uri. Este necesar să petreceți timp supraveghind echipa, asigurându-vă că fac ceea ce trebuie într-un mod corect, ceea ce înseamnă că oamenii cu care lucrați au nevoie de timpul dvs. în a-i ajuta să se dezvolte. Cu cât lucrezi mai mult cu oamenii din jurul tău, cu atât construiești acea încredere necesară, asigurându-te că se realizează un proces frumos, totul funcționează fără probleme și în acest mod aceștia ajută la creșterea business-ului, devenind cu atât mai profitabilă.

So, trebuie să vă gândiți dacă doriți să faceți toată munca singuri, dacă doriți o echipă care să se ocupe de toate activitățile business-ului, astfel încât să vă focusați atenția pe marketing sau să creați o balanță între cele două, unde veți creea o relație benefică și profitabilă pentru business.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Prin folosirea acestui blog accepti Politica de confidentialitate

error: Articolele (texte+imagini) publicate de Corina Dobritoiu se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.