Un brand este o imagine care ajută piață să înțeleagă cine este compania ta și ce înseamnă. Este important că mărcile se pot referi la ambele consumatori și de înțeles pentru piata generala. O metodă de creștere Înțelegerea și relatabilitatea mărcii este prin antropomorfizarea imaginii de marcă. Antropomorfizarea este actul aplicarea calităților și emoțiilor umanenonhumans. Cu siguranță ai auzit oamenifă asta tot timpul, vei face regulat auzi oamenii spun lucruri precum Patagonia iubește planeta sau Hermes este bogat și clasic, de fapt, acestea sunt doar mărci, nu au emoții umane. Marca
personalitatea este un set de oameni caracteristici care se aplică la marca. Valorile corporative ale Patagoniei implică o iubire a planetei și Hermes este un brand de lux. Prin utilizarea personalității, consumatorii pot vorbi și răspândi mai bine mesajul acelor mărci. Jennifer Aaker a identificat cele mai comune cinci personalități de marcă. Dezvoltarea ta marca cu unul dintre aceste cinci personalitățile vor ajuta consumatorii identificați-vă cu marca dvs. Puteți toate probabil gândiți-vă la numeroase exemple din fiecare din aceste cinci categorii. Aceste personalitățile brandului sunt: ​​entuziasm, sinceritate, rigiditate, competență și rafinament. Branduri cu emoție personalitatea este lipsită de griji și tineresc. Branduri precum Red bull, Virgin și Pepsi se încadrează în emoție categorie. Brandurile sincere sunt cele care sunt jos pe Pământ, cinstiți și sănătoși mărci precum Pampers, Honest și Disneytoate se încadrează în această categorie sinceră. Brandurile cu o personalitate robustă sunt în aer liber, masculin și dur. Mărci precum Harley Davidson, John Deere & Jeep-ul se încadrează în categoria celor mai accidentate. Branduri cu personalitate competentă sunt fiabile, de succes și inteligente mărci precum Berkshire Hathaway, Bank din America și State Farm toate se încadrează categoria de competență. În sfârșit, branduri cu o personalitate sofisticată sunt plin de farmec, fermecător și de clasă superioară. Branduri precum Hermes, Versace și Chateau Margaux toate se încadrează în categoria sofisticată.
Companiile care pot folosi ceea ce știu idealurile lor corporative și misiunea pot alege să dezvolți personalitatea mărcii care se potrivește cu acele valori. Aș
provocă pe fiecare dintre voi să se gândească la ce personalitatea dvs. de marcă ar fi și cum ai dezvolta această imagine pentru piaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Prin folosirea acestui blog accepti Politica de confidentialitate

error: Articolele (texte+imagini) publicate de Corina Dobritoiu se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.