Când un client vine la dvs. pentru a vă angaja în vederea unor servicii SEO, fie pentru a vine mai multe servicii sau produse clienților dintr-o anumită locație geografică specifică sau vor dori să vândă produse și serviciile la nivel națioal sau  global, unde nu prezintă un interes atât de mare față de locul unde sunt clienții localizați fizic. Și acesta este diferența dintre serviciile SEO naționale și serviciile SEO locale.

Local SEO este fundamentat, în principiu, pe business-uri care au în obiectiv să serveasă o locație geografică specifică. O altă diferență dintre Național și Local SEO, este că prin utilizarea SEO- lui local, poți să crești, să te dezvolți, într-un mod organic și poți de asemenea apărea în căutările engli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Prin folosirea acestui blog accepti Politica de confidentialitate

error: Articolele (texte+imagini) publicate de Corina Dobritoiu se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.