Corina Dobrițoiu

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Blogul corinadobritoiu.ro colecteaza date cu caracter personal  pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al Membrului /Abonatului, in urmatoarele scopuri:

– pentru a asigura accesul acestuia la informatii;

– contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

– contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

– scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru/Abonat si-a exprimat consimtamantul ca blogul corinadobritoiu.ro  sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de acces la date

Oricare Membru/Abonat  are dreptul de a obtine de la corinadobritoiu.ro, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie asupra datelor

Oricare Membru/Abonat are dreptul de a obtine de la corinadobritoiu.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

– dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

– dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

FEEDBACK

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu corinadobritoiu.ro, te rog sa ne contactezi prin email la corina@brandandbuild.ro

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la blogul corinadobritoiu.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea corinadobritoiu.ro.

Prin folosirea acestui blog accepti Politica de confidentialitate and Termeni și Condiții

error: Articolele (texte+imagini) publicate de Corina Dobritoiu se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.