Corina Dobrițoiu

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Bun venit pe  www.corinadobritoiu.ro

1. Acceptul condițiilor de folosire

corinadobritoiu.ro este un blog fondat, administrat si actualizat de Corina Dobritoiu si Brand &Build.

Folosirea acestui blog, a serviciilor conținute în el, este gratuită, sub rezerva respectării de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator și deci utilizator al blog-ului www.corinadobritoiu.ro sunteți de acord să respectați aceste reguli și veți fi în exclusivitate răspunzător pentru tot ceea ce întreprindeti în legatură cu conținutul corinadobritoiu.ro.

Corina Dobritoiu, prin Brand & Build,  își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite de www.corinadobritoiu.ro sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a blog-ului de comunicare corinadobritoiu.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor, iar întrucat aceste reguli sunt oricând accesibile pe blog, dumneavoastră vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați. Corina Dobritoiu își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale blog-ului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a corinadobritoiu.ro. Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a blogului corinadobritoiu.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini) publicate de Corina Dobritoiu se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de Corina Dobritoiu, precum și informațiile provenind din cadrul bannerelor publicitare conținute în blog-ul www.corinadobritoiu.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii sau membrii blog-ului corinadobritoiu.ro nu au dreptul să preia, vândă, reproducă sau să distribuie materiale provenind din blog-ul corinadobritoiu.ro.

Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori sau abonați la corinadobritoiu.ro, Corina Dobritoiu își rezervă dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest blog.

Pentru utilizarea acestui blog este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a acestui blog presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.

Prin folosirea acestui blog accepti Politica de confidentialitate and Termeni și Condiții

error: Articolele (texte+imagini) publicate de Corina Dobritoiu se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.